Soms loopt het gewoon niet lekker in een team. De bedoelingen zijn ongetwijfeld goed, alleen in de praktijk werkt het niet zoals je zou willen. Of het team draait OK, maar je denkt: volgens mij is er meer uit te halen. Misschien wel veel meer. Hoe krijg ik de mensen op een hoger plan? Hoe kunnen zij het verschil gaan maken? Hier help ik organisaties bij vanuit de praktijk.

Soorten vraagstukken

 • Het team loopt OK, maar het zijn individuen, geen team-spirit.
 • Het ziekteverzuim of het verloop is (veel) te hoog.
 • We hebben al zoveel geprobeerd, niets lijkt te werken.
 • Ik wil mensen ruimte geven om meer zelfsturend te worden, maar ze pakken het niet.
 • Verbeteren communicatieve vaardigheden, zodat onze klanten tevredener zijn.
 • Feedback geven & heldere afspraken maken.

 1. In gesprek met de leidinggevende of het team bespreken we wat er speelt in het team en wat de gewenste ontwikkeling is.
 2. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een voorstel hoe we hieraan gaan werken.
 3. Als het voorstel akkoord is gaan we aan de slag.

Vragen of opmerkingen? 

Neem contact met mij op

Soms loopt het gewoon niet lekker in een team. De bedoelingen zijn ongetwijfeld goed, alleen in de praktijk werkt het niet zoals je zou willen. Of het team draait OK, maar je denkt: volgens mij is er meer uit te halen. Misschien wel veel meer. Hoe krijg ik de mensen op een hoger plan? Hoe kunnen zij het verschil gaan maken? Hier help ik organisaties bij vanuit de praktijk.

Soorten vraagstukken

 • Het team loopt OK, maar het zijn individuen, geen team-spirit.
 • Het ziekteverzuim of het verloop is (veel) te hoog.
 • We hebben al zoveel geprobeerd, niets lijkt te werken.
 • Ik wil mensen ruimte geven om meer zelfsturend te worden, maar ze pakken het niet.
 • Verbeteren communicatieve vaardigheden, zodat onze klanten tevredener zijn.
 • Feedback geven & heldere afspraken maken.

 1. In gesprek met de leidinggevende of het team bespreken we wat er speelt in het team en wat de gewenste ontwikkeling is.
 2. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een voorstel hoe we hieraan gaan werken.
 3. Als het voorstel akkoord is gaan we aan de slag.

Vragen of opmerkingen? 

Neem contact met mij op