Naar de kern van de zaak,
vanuit het hart

Vaak antwoorden mensen op de vraag “Wie ben je” met hun CV: met ‘wat’ ze gedaan hebben. Nou: ik ben afgestudeerd ir. Chemische Technologie aan de Universiteit Twente. Ik ben gaan werken in het bedrijfsleven (ING, Sogeti) in verschillende rollen: van trainer/coach tot opleidingskundige, gevolgd door meer dan 10 jaar ervaring als leidinggevende in verschillende managementrollen. En ruim 12,5 jaar mijn eigen bedrijf in het begeleiden van teams en individuen.

Hoewel ik echt een bèta-knobbel heb, spreekt juist ook de ‘menskunde’ me enorm aan. Mijn passie voor groei & ontwikkeling van mensen heb ik van huis uit meegekregen. Want hoe mooi is het niet als mensen écht hun volledige potentieel kunnen en durven te benutten? Dat er ruimte is om al je talent in te zetten, elke dag opnieuw? Dat je je blijft ontwikkelen? De energie die dat losmaakt is inspirerend voor jezelf en de mensen om je heen.

Dus wie ben ik? Ik ben iemand die zichzelf en anderen uitdaagt om nieuwe wegen in te slaan. Te ontdekken: wat kan er anders? Wat wil ik (nu)? Genieten van de successen, vanuit partnerschap en inspiratie.

En privé: ik ben getrouwd, woon in Driebergen. Houd van wandelen, hardlopen en zeilen. Daarnaast speel ik piano en zing ik bij close harmony koor Close Focus.

” Cor heeft de kennis en voelsprieten om verschillende soorten mensen met verschillende vraagstukken heel effectief en ‘raak’ inzichten te geven en op een ander niveau te helpen. Hij is zacht waar wenselijk, direct waar nodig en bovenal heel erg oprecht en zorgzaam. Cor heeft daarnaast een heerlijke humor en ontwapenende lichtheid en zelfrelativering. Een high-impact coach/trainer!”

Partners

Ik werk samen met een aantal gerenommeerde bureaus
op het gebied van communicatie en leiderschapsontwikkeling.

frank CS

Erik Bannenberg, Arjan Bleeker en ik zijn partners in het bedrijf frank CS waarin we samenwerken met een aantal zeer ervaren coaches/trainers. Ons doel met frank CS is mensen en organisaties te ondersteunen om met meer plezier en motivatie hun doelen te halen. We doen dat via ons programma’s TeamLab en Persoonlijk Leiderschap.

BVO-Boertien Vergouwen Overduin

Sinds 2013 werk ik samen met BVO-Boertien Vergouwen Overduin voor een aantal grotere trajecten. Communicatie- en leiderschapstrajecten, een tweejarig traject voor Young Professionals in de ICT en een jaargang voor senior onderzoekers bij Wageningen Universiteit.

Schouten en Nelissen

Voor Schouten en Nelissen ben ik coach, provocatief coach en word ik gevraagd voor een incompany leiderschaps-ontwikkeling.

How Company

Met How Company werk ik sinds 2006 samen als senior trainer. Voor hen verzorg ik onder andere trainingen Communication for Excellence (Persoonlijk Leiderschap) en Engineers met Impact (communicatietraining voor engineers). Daarnaast ook teamontwikkeling en coaching.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat het even weten!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.